Ingrediente
- ½ cana carnati chorizo, taiati felii
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
- 1 ceapa mica, toacata marunt
- 1 morcov taiat cubulete
- 1 tija telina, tocata marunt
- 2 cani paine de porumb, taiata cubulete
- 2 linguri frunze de coriandru, tocate marunt
- ½ cana supa de pui
- sare
- piper
Cum se prepara
Preincalzeste cuptorul la 180oC. Unde o tava de dimensiuni medii cu ulei.
Pune la incins o tigaie de teflon si adauga carnatii feliati. Gateste-i pe ambele parti pana prind o crusta maronie la suprafata. Adauga apoi usturoiul, ceapa, morcovul si telina. Continua sa gatesti totul pana cand legumele devin maronii (aproximativ 8 minute). Adauga apoi painea de porum, supa de pui si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Toarna compozitia in tava si coace totul timp de 20 de minute, sau pana cand prinde o crusta maronie la suprafata, iar zeama se evapora aproape in totalitate.
Cand este gata, scoate tava din cuptor si presara coriandrul desupra. Serveste totul imediat!
Sursa foto: foodnetwork.com