Dovleacul la cuptor este gustos, cremos si cald, ideal pentru zilele racoroase de toamna. Se prepara usor si se serveste cu salata verde.
Ingrediente pentru dovleacul la cuptor
1 kg dovleac taiat in cubulete
1 ceapa tocata
300 ml supa de pui
5 morcovi rasi
200 grame mozzarella
50 grame unt
1 ardei iute tocat
salata verde
rucola
sare
piper.
Cum se prepara dovleacul la cuptor
Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o cratita fierbe apa cu sare. Adauga dovleacul si ceapa si fierbe pana cand se inmoaie. Scurge apoi bine.
Intr-un bol amesteca dovelacul si ceapa cu supa de pui, smantana, morcovii, mozzarela, untul si ardeiul iute. Asezoneaza cu sare si piper.
Toarna amestecul intr-o tava si da la cuptor pentru 45 de minute.
Cum se serveste dovleacul la cuptor
Dovleacul la cuptor se serveste cu o salata preparata din salata verde, rucola si zeama de lamaie.
#dovleac #retete #dovleac la cuptor
Dovleac la cuptor
Dovleac la cuptor Dovleacul la cuptor este gustos, cremos si cald, ideal pentru zilele racoroase de toamna. Se prepara usor si se serveste cu salata verde.- 2012-09-07 2012-09-07
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna