Feluri principale

#fasole #nuci #branza albastra #fasole plata italiana

Fasole plata italiana cu branza albastra si nuci

Astepti niste musafiri pretentiosi si nu stii cu ce sa ii servesti? Iti propunem o mancare rafinata, cu specific italienesc: fasole plata cu branza albastra, presarata cu nuci.


Ingrediente pentru fasolea plata cu branza albastra si nuci:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 ceasca nuci tocate
  • 1/2 ceasca pesmet
  • 200 g fasole plata italiana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 100 g branza albastra, maruntita


Cum se prepara fasolea plata cu branza albastra cu nuci:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc-mediu. Prajeste nucile si pesmetul, circa 2-3 minute.

Pune fasolea sa fiarba, cu putina sare, aproximativ 2-3 minute. Scurge-o bine, presara peste ea nuci, pesmet si branza maruntita.


Cum se serveste fasolea plata cu branza albastra si nuci:

Fasolea plata cu branza si nuci se serveste calda, stropita cu suc de lamaie.

Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare