Feluri principale

#mustar #fasole #patrunjel #ceapa

Fasole verde cu sos Dijon si capere

Fasolea verde cu sos Dijon si capere este o mancare usoara si foarte savuroasa. O poti servi simpla, sau cu preparate di ncarne, cartofi copti cu chili si oregano. La aceste preprat este potrivit un pahar de vin rosu .
 

Ingrediente pentru fasole verde cu sos dijon si capere
 


Pentru sos:

 

Cum se prepara fasolea verde cu sos dijon si capere
 

Pentru sos, amesteca mustarul cu usturoiul si otetul. Adauga treptat uleiul de masline, amestecand continuu compozitia, pana obtii un sos consistent. Adaug sare si piper dupa gust.

Pune la fiert fasolea verde, in apa cu sare. Lasa sa fiarba timp de 10 minute. Cand este gata, scurge de apa.

Intr-un bol amesteca fasolea cu sosul. Adauga apoi pe rand ceapa, caperele, tarhonul si patrunjelul . Amesteca bine.
 

Cum se serveste fasolea verde cu sos dijon si capere
 

Pe un platou aseaza fasolea. Garniseste cu rozmarin.

  •   2011-02-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii