Fasolea verde Dijon este un preparat usor, savuros, potrivit pentru serile de vara. Se prepara usor si este foarte satioasa. Se serveste cu parmezan ras.
Ingrediente pentru fasolea verde Dijon
- 600 grame fasole verde
- 20 ml otet balsamic
- 20 ml ulei de masline
- 20 grame mustar dijon
- 1 rosie tocata
- 1 ceapa mica rosie tocata
- 20 grame parmezan ras
- sare
-
piper.
Cum se prepara fasolea verde Dijon
Pune fasolea la fiert intr-o cratita. Lasa pe foc pana da in clocot. Apoi acopera si mai lasa sa fiarba timp de 15 minute.
Intr-un bol amesteca otetul cu uleiul, mustarul, sarea si piperul.
Scurge fasolea si asez-o apoi intr-un bol. Adauga rosia si ceapa.
Deasupra toarna sosul si amesteca.
Cum se serveste fasolea verde Dijon
Fasolea verde Dijon se serveste cu parmezan ras pe deasupra.