Fasolea italieneasca cu branza albastra si nuci este o mancare usoara si foarte sanatoasa, plina de arome savuroase. O poti prepara, de asemenea, cu gorgonzola sau orice alt timp de branza cremoasa.


Ingrediente pentru fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 30 g nuci tocate fin
  • 35 g pesmet
  • 200 g fasole verde plata
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 100 g branza albastra


Cum se prepara fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu si prajeste nucile si pesmetul aproximativ 2-3 minute.

Pune fasolea verde taiata pe jumatate in apa cu putina sare si las-o sa fiarba 5-6 minute, apoi pune-o la scurs.


Cum se serveste fasolea verde italieneasca cu branza albastra si nuci:

Fasolea verde italieneasca se serveste calda, stropita cu suc de lamaie si si presarata cu branza albastra si nuci.

Sursa foto: homelife.com.au

  •   2013-04-23
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.