Feluri principale

#friptura #porc #retete #friptura de porc #ciuperci #ierburi aromate # sote de ciuperci

Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate

Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate se pregateste in maxim o jumate de ora. Este un preparat satios si foarte aromat.

Ingrediente pentru friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate

700-800 g pulpa de porc

1 lingura ulei

200 g ciuperci

1 lingurita menta uscata

1/2 lingurita paprika

1 lingurita oregano uscat

2 linguri ulei de masline

150 ml supa de pui

sare

piper

Cum se prepara friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate

Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi adauga ciupercile taiate lamele subtiri si soteaza-le usor, circa 4 minute.

Separat, pune pulpa de porc intr-o tava termorezistenta, unge-o cu uleiul de masline, apoi presara peste ea ierburile uscate, sare si piper.

Adauga 150 de ml de supa de pui si da friptura la cuptor, la 180 de grade, circa 20 de minute.

La final, adauga sote-ul de ciuperci si mai lasa totul inca 5 minute.

Cum se serveste friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate

Serveste friptura calda, cu mamaliguta alaturi.

Foto: myrecipes.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului