Friptura de porc si curry rosu, asezonata cu frunze de menta proaspete, este o cina delicioasa pe care o poti prepara foarte rapid.

Ingrediente friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta

  • 8 felii de porc dezosat, date prin faina si ou;
  • 2 lingurite de ulei vegetal;
  • 1 lingura sos de peste;
  • 1 lingura curry rosu.

Salata proaspata:

  • 2 lingurite de ulei vegetal;
  • suc de la un lime;
  • 1 lingurita zahar pudra;
  • frunz de coriandru;
  • 2 lingurite de suc de peste;
  • frunze de menta;
  • 1 ardei gras rosu, mic;
  • mazare.

Cum se prepara friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta

Intr-un bol de dimensiuni mari, combina pasta de curry si sosul de peste, apoi adauga carnea de porc si lasa la macerat.

Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu si gateste carnea de porc, cate 2 minute pe fiecare parte. Pentru salata de menta, combina uleiul sucul de lime, zaharul si sosul de peste. Adauga legumele si amesteca bine.

Cum se serveste friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta

Serveste friptura de porc si curry rosu cu salata de menta alaturi de un pahar de vin rosu.

Sursa foto: taste.com.au

  •   2014-02-12
  •  

Articol scris de

Gratiela Petrescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.