Ingrediente friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta
- 8 felii de porc dezosat, date prin faina si ou;
- 2 lingurite de ulei vegetal;
- 1 lingura sos de peste;
- 1 lingura curry rosu.
Salata proaspata:
- 2 lingurite de ulei vegetal;
- suc de la un lime;
- 1 lingurita zahar pudra;
- frunz de coriandru;
- 2 lingurite de suc de peste;
- frunze de menta;
- 1 ardei gras rosu, mic;
- mazare.
Cum se prepara friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta
Intr-un bol de dimensiuni mari, combina pasta de curry si sosul de peste, apoi adauga carnea de porc si lasa la macerat.
Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu si gateste carnea de porc, cate 2 minute pe fiecare parte. Pentru salata de menta, combina uleiul sucul de lime, zaharul si sosul de peste. Adauga legumele si amesteca bine.
Cum se serveste friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta
Serveste friptura de porc si curry rosu cu salata de menta alaturi de un pahar de vin rosu.
Sursa foto: taste.com.au