Feluri principale

# friptura de pui #friptura cu legume #friptura la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor poate fi alegerea cea mai buna pentru un pranz sau o cina hranitoare intr-o zi racoroasa de toamna. Reteta este simpla, iar ingredientele se poate sa le ai deja prin casa.

Ingrediente pentru friptura de pui cu legume

 

  • 1 pui intreg;
  • 6 cepe;
  • 4 morcovi, taiati ;
  • 4 tulpini de telina, taiate;
  • 6 cartofi decojiti;
  • 1 cana de apa;
  • sare si piper dupa gust.


Cum se prepara friptura de pui


Pune sare si piper peste pui si apoi aseaza-l intr-o tava. Aranjeaza legumele in jurul puiului, apoi toarna apa in tigaie. Acopera cu o folie. Da tava la cuptor la 165 grade Celsius, pentru doua ore.

Cand puiul este auriu si suculent, atunci preparatul este gata.


Cum se serveste friptura de pui


Se poate servi cu legumele maruntite si cu o salata.

Sursa foto: dinnerdiary.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului