Feluri principale

#friptura #pui #usturoi #mamaliga

Friptura traditionala de pui

Daca pregatesti o masa in familie si nu vrei sa faci experimente atunci poti alege cu incredere friptura traditionala. Iata cum trebuie pregatita: 


Ingrediente pentru friptura traditionala


  • 6 pulpe de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • condimente
     

 Cum se prepara

Se condimenteaza pulpele si se pun cu ulei intr-un vas yena.

Se introduc la cuptor si se tin 40 minute pana se rumeneste bine carnea.

Cand s-au rumenit se scoate vasul din cuptor si se pregateste mujdeiul de usturoi. 
 

 Cum se serveste

Se pun pulpele pe farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cu mamaliguta.

 

Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.

  •   2008-12-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mara Constantin

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii