Frittata cu legume si cascaval este un preparat delicios, ideal pentru micul dejun. Este usor de preparat si foarte gustoasa. Se serveste cu salata de rosii cu busuioc si paine taraneasca.

Ingrediente pentru frittata cu legume si cascaval

ulei de masline

1 ceapa rosie mica

100 grame ciuperci tocate

4 cartofi feliati

100 grame broccoli

100 grame rosii

100 grame cascaval

sparanghel

7 oua

20 ml lapte

sare

piper.

Cum se prepara frittata cu legume si cascaval

Incinge cuptorul la 200 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Fierbe cartofii in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Scurge si lasa sa se raceasca.

Aseaza cartofii, ceapa, ciupercile si broccoli in tava. Da tava la cuptor pentru 15 minute. Adauga apoi rosiile si sparanghelul si mai lasa 10 minute.

Aseaza o parte din legumele coapte intr-o tigaie. Adauga putin cascaval ras. Intr-un bol amesteca ouale cu laptele si asezoneaza cu sare si piper.

Toarna amestecul in tigaie, apoi adauga si restul de legume. Deasupra presara restul de cascaval. Da tigaia la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se serveste frittata cu legume si cascaval

Frittata cu legume si cascaval se serveste ca atare. O mai poti servi si cu salata de rosii cu busuioc.
 

  •   2012-03-09
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.