Frittata cu rucola, feta si marar este omleta la cuptor ideala pentru un mic dejun copios. Este satioasa, usor de preparat si foarte aromata.
Ingrediente pentru frittata cu rucola, feta si marar
- 9 oua
- 30 grame parmezan ras
- 150 grame feta
- 1 legatura marar tocat
- 20 ml ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 150 grame rucola
- sare
- piper.
Cum se prepara frittata cu rucola, feta si marar
Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca ouale. Adauga parmezanul, feta si mararul. Asezoneaza cu sare si piper.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga usturoiul tocat. Adauga apoi si rucola si lasa pe foc timp de 2 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Peste rucola adauga amestecul cu oua. Lasa pe foc timp de 2 minute. Transfera apoi tigaia in cuptor si lasa timp de 10 - 15 minute.
Cand este gata, rastoarna frittata pe un platou.
Cum se serveste frittata cu rucola, feta si marar
Frittata cu rucola, feta si marar se serveste ca atare. O poti servi si cu o salata de rosii si busuioc.