cu sparanghel este o mancare usoara, potrivita pentru micul dejun. Foloseste o branza buna si un sparanghel proaspat, pentru un preparat hranitor si foarte aspectuos.

Ingrediente pentru frittata cu sparanghel
 

  • 450 gr sparanghel, curatat si taiat
  • 4 oua batute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, feliata
  • 1 cana branza elvetiana
  • ½ lingurita sare
     

Cum se prepara frittata cu sparanghel
 

Incinge uleiul intr-o cratita , la foc mediu. pune ceapa cu sare si amesteca din cand in cand, pana cand ceapa se inmoaie. Apoi adauga sparanghelul, da focul mai mic si lasa mancarea sa se faca, acoperita cu un capac, inca 5 minute. Adauga apoi ouale batute si lasa-se sa se faca putin, cam 2 minute.

Presara branza deasupra mancarii si apoi pune cratita in cuptor, pentru 4 minute. Ar trebui ca frittata sa se intareasca suficient incat sa poata fi scoasa intreaga si feliata.
 

Cum se serveste frittata
 

Se serveste imediat.

  •   2011-05-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii