Ingrediente pentru frigaruile crocante de pui
- 1 lingura de patrunjel tocat
- 2 linguri ulei de masline
- 125g parmezan ras
- 2-3 linguri de suc de lamaie
- 1 catel mic de usturoi
- sare
- piper
Cum se prepara frigaruile crocante de pui
Taie pieptul de pui in cubulete egale, de circa 3 centimetri, fiecare. Intr-un vas incapator, amesteca bine pesmetul, parmezanul ras, usturoiul dat pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Pune cubuletele de pui in vas si tavaleste-le bine pe toate partile, prin amestecul obtinut. Infige cubuletele in betele pentru frigarui.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie antiaderenta si prajeste frigaruile, la foc mic spre mediu, cate 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc uniform.
Mananca-le calde, cu salata sau piure de legume.
Sfat: ce-ar fi sa participe toata familia la prepararea acestor frigarui delicioase?
Asunati-va cu totii in bucatarie si...nu uitati de limonada! Merge perfect la aceasta masa!
Sursa: "Retete pentru micile gospodine" – Laura Adamache, editura Sian
Sursa foto: eating-in.com