Gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola se prepara repede si este foarte gustos. Este un preparat ideal de vara, care surprinde aroma solara a rosiilor si busuiocului.
Ingrediente pentru gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola
500 grame gnocchi
400 grame rosii
1 ceapa verde
2 catei de usturoi
rozmarin
fulgi de ardei iute
60 grame rucola
busuioc proaspat.
Cum se prepara gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola
Intr-o cratita adauga rosiile taiate. Adauga ceapa, usturoiul, rozmarinul, busuiocul si ardeiul iute. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa pe foc timp de o ora, pana cand sosul se intareste.
Intre timp, fierbe gnocchi cateva minute, in apa fiarta cu sare. Cand sunt gata, scurge bine si adauga intr-un bol. Toarna deasupra sosul de tomate si amesteca.
Presara pe deasupra frunzele de rucola.
Cum se servesc gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola
Gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola se servesc ca atare. Le mai poti servi si cu parmezan ras.
#gnocchi cu rosii #gnocchi #rosii #busuioc #retete #rucola
Gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola
Gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola Gnocchi cu busuioc, sos de rosii si rucola se prepara repede si este foarte gustos. Este un preparat ideal de vara, care surprinde aroma solara a rosiilor si busuiocului.- 2012-07-26 2012-07-26
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa