Feluri principale

#miel #carne #retete paste #kebab #retete gratar

Kebab din miel la gratar

Kebabul de miel este usor de facut. Preparatul este potrivit pentru primavara si vara, in special pentru perioada sarbatorii de Paste.

Ingrediente pentru kebab de miel la gratar
 

  • 700 gr carne de miel
  • 1 ceapa rosie, taiata
  • 1 ardei gras verde, taiat
  • 1 ardei gras galben, taiat
  • 2 lamai
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • ¼ cana ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita condimente carne de miel
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara kebabul de miel la gratar
 

Pune intr-un castron sare, piper, sucul si coaja de lamaie, uleiul si condimentele pentru carne de miel. Amesteca si apoi toarna marinata peste carne. Lasa carnea sa se marineze cel putin 10 minute.

Scoate carnea din marinata si apoi pune bucatelele de legume in ea si amesteca bine. Apoi foloseste bete de frigarui pentru a pregati kebabul, punand alternativ carnea si legumele marinate.

Aseaza-le apoi pe gratar.
 

Cum se serveste kebabul de miel la gratar
 

Se serveste proaspat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete