Kebabul mediteranean este un preparat delicios, ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Este gustos si satios si se serveste cu diverse salate, sosuri si lipii.


Ingrediente pentru kebabul mediteranean

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 500 grame carne tocata de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura menta tocata
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100 grame feta
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 10 frigarui din lemn


Cum se prepara kebabul mediteranean

Unge un gratar cu putin ulei si lasa-l la incins. Amesteca uleiul, ceapa, carnea de pui, usturoiul, menta, patrunjelul si feta intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper. Presara si fulgi de ardei iute si amesteca bine.

Imparte amestecul in 10 parti si formeaza chiftele pe care le infigi in frigarui. Unge-le apoi cu putin ulei si asaza-le pe gratar. Lasa-le la fript timp de 10 minute pe fiecare parte.


Cum se serveste kebabul mediteranean

Kebabul mediteranean se serveste cu salata de rosii si lipie crocanta.

Sursa foto: simplyreem.com

  •   2013-02-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii