Lasanga cu este un preparat satios, potrivit pentru un pranz consistent. Foloseste mai multe tipuri de branza, pentru a-i da mai multa consistenta.

Ingrediente pentru cu carne de porc
 

  • 1 pachet de foi de lasagna
  • 500 gr carne de porc in sos
  • 1 pachet mozzarella, rasa
  • 1 pachet branza cheddar, rasa
  • 1 pachet branza
  • 1 ou, batut
  • ½ lingura sare
  • ¼ lingura piper negru
     

Cum se prepara lasagna cu carne de porc
 

Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Toarna apa intr-o cratita, pune sare si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-le bine de apa.

Pune carnea de porc cu sos barbeque intr-o cratita, la fiert, la foc mic.

Ia mozzarella si branza si amesteca-le intr-un castron. Intr-un alt castron, pune ricotta, ou, sare si piper si amesteca pana obtii o pasta fina.

Intr-o tigaie intinde un strat de sos barbeque, apoi pune un strat de foi pentru lasagna. Adauga un strat de carne de porc, apoi un strat din compozitia cu ricotta, apoi un strat din branza cheddar si mozzarella. Repeta procedura de mai multe ori. La final, deasupra, trebuie sa ai un strat de ricotta, un strat de carne si inca un strat de branza.

Pune lasagna in cuptor, pentru 40 de minute.
 

Cum se serveste lasagna cu carne de porc
 

Se lasa cateva minute dupa ce o scoti din cuptor, apoi se serveste.
 

  •   2011-01-13
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.