Feluri principale

#lasagna #carne #porc #cheddar #mozzarella #ricotta

Lasagna cu carne de porc

Lasanga cu este un preparat satios, potrivit pentru un pranz consistent. Foloseste mai multe tipuri de branza, pentru a-i da mai multa consistenta.

Ingrediente pentru cu carne de porc
 

  • 1 pachet de foi de lasagna
  • 500 gr carne de porc in sos
  • 1 pachet mozzarella, rasa
  • 1 pachet branza cheddar, rasa
  • 1 pachet branza
  • 1 ou, batut
  • ½ lingura sare
  • ¼ lingura piper negru
     

Cum se prepara lasagna cu carne de porc
 

Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Toarna apa intr-o cratita, pune sare si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-le bine de apa.

Pune carnea de porc cu sos barbeque intr-o cratita, la fiert, la foc mic.

Ia mozzarella si branza si amesteca-le intr-un castron. Intr-un alt castron, pune ricotta, ou, sare si piper si amesteca pana obtii o pasta fina.

Intr-o tigaie intinde un strat de sos barbeque, apoi pune un strat de foi pentru lasagna. Adauga un strat de carne de porc, apoi un strat din compozitia cu ricotta, apoi un strat din branza cheddar si mozzarella. Repeta procedura de mai multe ori. La final, deasupra, trebuie sa ai un strat de ricotta, un strat de carne si inca un strat de branza.

Pune lasagna in cuptor, pentru 40 de minute.
 

Cum se serveste lasagna cu carne de porc
 

Se lasa cateva minute dupa ce o scoti din cuptor, apoi se serveste.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului