Feluri principale

#peste #macrou #patrunjel #pesmet #ceapa

Macrou umplut, la cuptor

Daca iti place pestele, incearca o reteta de macrou umplut, facut la cuptor. Este recomandat ca pentru aceasta reteta sa folosesti un peste proaspat.

Ingrediente pentru macrou umplut, la cuptor
 

  • 60 gr margarina
  • 1 ceapa mica, taiata marunt
  • 1 lingura faina de ovaz
  • 60 gr pesmet in amestec cu faina integrala
  • 1 ½ lingura cimbru proaspat
  • 1 ½ linguri patrunjel proaspat
  • 3 linguri apa fiarta
  • 4 bucati macrou, curatat
  • sare si piper
     

Cum se prepara macroul umplut, la cuptor
 

Topeste margarina intr-o tigaie, apoi caleste ceapa usor, lasand-o foarte putin, cat sa se inmoaie fara sa-si schimbe culoarea.

Pune apoi faina de ovaz, pesmetul, patrunjelul si cimbrul, adauga sare si piper dupa gust si apoi amesteca bine. Toarna putina apa fiarta, pentru a obtine o compozitie omogena. O vei folosi pe post de umplutura pentru peste.
Pune apoi umplutura in cavitatea fiecarui peste, apoi inveleste-l in folie de aluminiu .

Aseaza pestele intr-o tava, pe hartie de copt si lasa-l in cuptor 30 de minute, la 190 grade Celsius.
 

Cum se serveste macroul umplut, la cuptor
 

Se serveste imediat.
 

  •   2011-01-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii