Mielul cu sparanghel este un preparat usor de realizat, consistent si savuros. Se serveste cald, cu diverse garnituri de legume, salate si sosuri.
Ingrediente pentru mielul cu sparanghel
30 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
3 catei de usturoi
700 grame carne de pui taiata in cubulete
200 ml vin alb sec
500 grame sparanghel
sare
piper.
Cum se prepara mielul cu sparanghel
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa si usturoiul. Lasa pe foc timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Adauga apoi carnea de miel si lasa pe foc pana cand isi schimba culoarea, timp de 5 - 10 minute.
Adauga vinul si lasa pe foc pana cand clocoteste. Da focul mai mic si mai lasa sa fiarba 20 de minute. Adauga apoi si sparanghelul si gateste pana se inmoaie, timp de 4 - 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste mielul cu sparanghel
Mielul cu sparanghel se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu o salata simpla si un sos de usturoi.
#miel #retete #sparanghel # miel cu sparanghel
Miel cu sparanghel
Miel cu sparanghel Mielul cu sparanghel este un preparat usor de realizat, consistent si savuros. Se serveste cald, cu diverse garnituri de legume, salate si sosuri.- 2012-04-06 2012-04-06
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa