Surprinde-ti invitatii cu o friptura din muschi de porc delicioasa cu rozmarin si merisoare, care ii vor da o aroma deosebita si savuroasa. Se prepara usor si rapid, iar musafirii tai vor fi incantati de deliciul tau culinar aparte.


Ingrediente pentru muschiul de porc cu rozmarin si merisoare:

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 muschiulet de porc
  • 1 jumatate de lingurita de sare
  • 1 jumatate de lingurita piper negru
  • 1 jumatate de cana vin alb sec
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 2 linguri de apa
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1 jumatate de cana de merisoare


Cum se prepara muschiul de porc cu rozmarin si merisoare:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimenteaza carnea cu sare si piper dupa gust si prajeste-o putin pe ambele parti, timp de 5 minute. Adauga peste ea vinul si rozmarinul, acoper-o si las-o sa fiarba 6 minute. Separat, intr-un castron amesteca apa cu amidonul de porumb, adauga-le peste carne si mai lasa-le sa fiarba pana cand se ingroasa putin sosul.


Cum se serveste muschiul de porc cu rozmarin si merisoare:

Muschiul de porc cu rozmarin se serveste cald, cu merisoare si decorat cu frunze de patrunjel proaspat.

Sursa foto: myrecipes.com

  •   2013-03-27
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.