Muschiul de vita la gratar cu sos de rosii este ideal pentru a fi pregatit atunci cand ai invitati pe care vrei sa ii impresionezi, deoarece este foarte gustos.
Ingrediente pentru muschi de vita la gratar cu sos de rosii:
- 3 rosii taiate cubulete
- 2 lingurite de ulei de masline extravirgin
- 2 lingurite de parmezan ras fin
- 1 lingurita de otet balsamic
- 1 lingurita de busuioc proaspat, maruntit
- 1 catel de usturoi
- un praf de sare
- 500 de grame de muschi de vita
Cum se prepara muschiul de vita la gratar cu sos de rosii:
Incalzeste gratarul la putere medie, iar intre timp adauga rosiile, o lingurita de ulei, una de parmezan, un praf de sare, otetul balsamic si busuiocul in blender. Amesteca ingredientele timp de 60 de secunde si varsa rezultatul intr-un bol.
Dupa ce gratarul este suficient de incins, acesta se unge cu putin ulei de masline si se adauga feliile subtiri de muschi de vita. Acestea se intorc pe cealalta parte la cateva minute, iar in total se tin pe gratar aproximativ 12 minute.
Cum se serveste muschiul de vita la gratar cu sos de rosii:
Muschiul de vita la gratar cu sos de rosii se serveste alaturi de o bagheta de paine coapta pe grill si mixul preparat in blender.
Sursa foto: reciperehab.com