Feluri principale

#ciuperci #carne #vita #ceapa

Muschi de vita umplut

Muschiul de vita umplut cu ciuperci si ceapa este un preparat foarte gustos, potrivit pentru mesele cu multi invitati. Poate fi servit cu diverse garnituri din legume sau piureuri. Nu uita sa presari pe deasupra si putin patrunjel.
 

Ingrediente pentru muschiul de vita umplut
 

 

Cum se prepara muschiul de vita umplut
 

Intr-o tigaie incinge untul. Adauga ceapa si las-o la calit timp de 5 minute. Adauga ciupercile si mai lasa pe foc timp de 5 - 10 minute. Lasa apoi sa se raceasca.

Taie apoi muschiul pe jumatate . Asezoneaza cu sare, piper si sos de soia. In centrul muschiului intinde compozitia cu ceapa si ciuperci. Ruleaza apoi muschiul de vita. Leaga muschiul cu sfoara de bucatarie.

Aseaza ruloul intr-o tava unsa cu putin ulei. Da tava la cuptor pentru 40 - 50 de minute. Cand e gata, scote muschiul de la cuptor si lasa-l sa se raceasca 10 minute inaitne de a- servi.
 

Cum se serveste muschiul de vita umplut
 

Muschiul de vita umplut se serveste cu piure de cartofi cu patrunjel presarat pe deasupra.

  •   2011-02-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii