Feluri principale

# sos de soia #muschi #porc #smantana #maioneza #mustar # sos de mustar # muschiulet

Muschiulet de porc cu sos de mustar

Muschiuletul de porc cu sos de mustar este un preparat gustos si hranitor, pe care il poti servi la pranz.

Ingrediente pentru muschiuletul de porc cu sos de mustar

  • 1/3 cana vin rosu
  • 1/3 cana sos de soia
  • 2 linguri zahr brun
  • 900 grame muschiulet de porc
  • 1/3 cana maioneza
  • 1/3 cana smantana
  • 1 1/2 linguri mustar praf
  • 1 lingura arpagic proaspat, tocat.
     

Cum se prepara muschiuletul de porc cu sos de mustar
 

Amesteca vinul, sosul de soia si zaharul intr-o punga de plastic. Pune carnea in marinata si las-o la frigider cel putin 8 ore. O poti pregati seara pentru a o lasa peste noapte.

Pune intr-un castron maioneza, smantana si praful de mustar. Amesteca bine, apoi adauga arpagicul maruntit. Da la frigider sosul.

Puen carnea la cuptor la 165 grade Celsius, pentru o ora. Scoate tava, las-o cateva minute , apoi feliaza muschiuletul.
 

Cum se serveste muschiuletul de porc cu sos de mustar
 

Se serveste cu sos de mustar.

  •   2011-08-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii