Muschiuletul de porc cu sos de mustar este un preparat gustos si hranitor, pe care il poti servi la pranz.

Ingrediente pentru muschiuletul de porc cu sos de mustar

  • 1/3 cana vin rosu
  • 1/3 cana sos de soia
  • 2 linguri zahr brun
  • 900 grame muschiulet de porc
  • 1/3 cana maioneza
  • 1/3 cana smantana
  • 1 1/2 linguri mustar praf
  • 1 lingura arpagic proaspat, tocat.
     

Cum se prepara muschiuletul de porc cu sos de mustar
 

Amesteca vinul, sosul de soia si zaharul intr-o punga de plastic. Pune carnea in marinata si las-o la frigider cel putin 8 ore. O poti pregati seara pentru a o lasa peste noapte.

Pune intr-un castron maioneza, smantana si praful de mustar. Amesteca bine, apoi adauga arpagicul maruntit. Da la frigider sosul.

Puen carnea la cuptor la 165 grade Celsius, pentru o ora. Scoate tava, las-o cateva minute , apoi feliaza muschiuletul.
 

Cum se serveste muschiuletul de porc cu sos de mustar
 

Se serveste cu sos de mustar.

  •   2011-08-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii