Omleta cu spanac este un preparat hranitor si gustos. Are un aspect atractiv prin culorile sale si este totodata un preparat potrivit pentru primavara.

Ingrediente pentru omleta cu spanac
 

  • 10 oua
  • 500 gr spanac fiert
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 2 linguri faina
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara omleta cu spanac
 

Pune intr-o tigaie untul, apoi adauga laptele si faina. Amesteca pentru a obtine o pasta alba.

Taie marunt spanacul fiert, apoi adauga-l in tigaie. Adauga sare si piper si amesteca cu grija, astfel incat compozitia sa nu se prinda de fundul tigaii.

Sparge ouale, bate-le bine si fa din ele 5 omlete simple. Foloseste o tigaie suficient de mare astfel incat sa-ti permita sa scoti fiecare omleta intreaga, ca o clatita.

Unge fiecare omleta cu compozitia obtinuta, apoi ruleaza si taie in jumatate.
 

Cum se serveste omleta cu spanac
 

Se serveste calda.
 

  •   2011-03-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii