Uita de mic dejunurile grele! Incepe ziua cu o mancare usoara, delicioasa, bogata in proteine si vitamine: oua coapte cu arpagic si feta. Se pregatesc in cateva minute, sunt un mic dejun special si foarte savuros, ideal pentru diminetile in care ai musafiri.

Ingrediente pentru ouale coapte cu arpagic si feta:

  • 8 oua
  • 125 ml smantana
  • 40 g branza
  • doua cepe verzi
  • 1/4 cana de arpagic proaspat tocat marunt
  • ulei vegetal
  • sare si piper

Cum se prepara ouale coapte cu arpagic si feta:

Unge cateva vase termorezistente cu ulei si sparge in fiecare cate un ou. Toarna peste ele uniform smantana, apoi presara branza feta, ceapa verde, arpagicul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Da vasele la cuptor pentru aproximativ 10 minute, pana cand compozitia devine usor aurie.

Cum se servesc ouale coapte cu arpagic si feta:

Ouale coapte cu arpagic si feta se servesc calde, cu paine prajita.

Sursa foto: taste.com.au

  •   2013-10-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii