Feluri principale

#arpagic #feta #oua #mic dejun #oua coapte #oua coapte arpagic feta

Oua coapte cu arpagic si feta

Uita de mic dejunurile grele! Incepe ziua cu o mancare usoara, delicioasa, bogata in proteine si vitamine: oua coapte cu arpagic si feta. Se pregatesc in cateva minute, sunt un mic dejun special si foarte savuros, ideal pentru diminetile in care ai musafiri.

Ingrediente pentru ouale coapte cu arpagic si feta:

  • 8 oua
  • 125 ml smantana
  • 40 g branza
  • doua cepe verzi
  • 1/4 cana de arpagic proaspat tocat marunt
  • ulei vegetal
  • sare si piper

Cum se prepara ouale coapte cu arpagic si feta:

Unge cateva vase termorezistente cu ulei si sparge in fiecare cate un ou. Toarna peste ele uniform smantana, apoi presara branza feta, ceapa verde, arpagicul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Da vasele la cuptor pentru aproximativ 10 minute, pana cand compozitia devine usor aurie.

Cum se servesc ouale coapte cu arpagic si feta:

Ouale coapte cu arpagic si feta se servesc calde, cu paine prajita.

Sursa foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete