Pastele cremoase cu ciuperci sunt foarte usor de preparat si sunt ideale pentru momentele in care nu ai timp de gatit. Sunt foarte gustoase si aromate. Se servesc cu parmezan ras si patrunjel tocat .
Ingrediente pentru pastele cremoase cu ciuperci
250 grame ciuperci tocate
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
100 ml supa de pui
250 grame smantana
marar tocat
400 grame paste
parmezan ras
ulei de masline.
Cum se prepara pastele cremoase cu ciuperci
Incinge o tigaie si caleste in ulei de masline ceapa, usturoiul si ciupercile. Lasa pe foc pana cand ciupercile capata o culoare aurie. Adauga supa de pui, smantana si mararul tocat.
Lasa pe foc timp de 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Intre timp fierbe si pastele in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierte 'al dente', scurge pastele si pune-le intr-un bol.
Peste paste adauga sosul cu ciuperci si amesteca bine.
Cum se servesc pastele cremoase cu ciuperci
Pastele cremoase cu ciuperci se servesc cu parmezan ras. Mai poti adauga si patrunjel tocat.
Foto: simplis.wordpress.com