Feluri principale

#paste #retete #parmezan #ciuperci #paste cu ciuperci

Paste cremoase cu ciuperci

Pastele cremoase cu ciuperci sunt foarte usor de preparat si sunt ideale pentru momentele in care nu ai timp de gatit. Sunt foarte gustoase si aromate. Se servesc cu parmezan ras si patrunjel tocat .

Ingrediente pentru pastele cremoase cu ciuperci

250 grame ciuperci tocate

1 ceapa tocata

2 catei de usturoi

100 ml supa de pui

250 grame smantana

marar tocat

400 grame paste

parmezan ras

ulei de masline.

Cum se prepara pastele cremoase cu ciuperci

Incinge o tigaie si caleste in ulei de masline ceapa, usturoiul si ciupercile. Lasa pe foc pana cand ciupercile capata o culoare aurie. Adauga supa de pui, smantana si mararul tocat.

Lasa pe foc timp de 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Intre timp fierbe si pastele in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierte 'al dente', scurge pastele si pune-le intr-un bol.

Peste paste adauga sosul cu ciuperci si amesteca bine.

Cum se servesc pastele cremoase cu ciuperci

Pastele cremoase cu ciuperci se servesc cu parmezan ras. Mai poti adauga si patrunjel tocat.
 

Foto: simplis.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului