Pastele cremoase cu ciuperci sunt foarte usor de preparat si sunt ideale pentru momentele in care nu ai timp de gatit. Sunt foarte gustoase si aromate. Se servesc cu parmezan ras si patrunjel tocat .

Ingrediente pentru pastele cremoase cu ciuperci

250 grame ciuperci tocate

1 ceapa tocata

2 catei de usturoi

100 ml supa de pui

250 grame smantana

marar tocat

400 grame paste

parmezan ras

ulei de masline.

Cum se prepara pastele cremoase cu ciuperci

Incinge o tigaie si caleste in ulei de masline ceapa, usturoiul si ciupercile. Lasa pe foc pana cand ciupercile capata o culoare aurie. Adauga supa de pui, smantana si mararul tocat.

Lasa pe foc timp de 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Intre timp fierbe si pastele in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierte 'al dente', scurge pastele si pune-le intr-un bol.

Peste paste adauga sosul cu ciuperci si amesteca bine.

Cum se servesc pastele cremoase cu ciuperci

Pastele cremoase cu ciuperci se servesc cu parmezan ras. Mai poti adauga si patrunjel tocat.
 

Foto: simplis.wordpress.com

  •   2012-03-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii