Pastele cu chiftelute in sos tomat sunt delicioase si potrivite pentru momentele cand ia pofta de ceva gustos. Se servesc cu patrunjel tocat pe deasupra. La acest preparat este potrivit si un pahar de vin alb.
 

Ingrediente pentru pastele cu chiftelute in sos tomat
 

 

Cum se prepara pastele cu chiftelute in sos tomat
 

Intr-un bol amesteca carnea tocata cu ceapa, pesmetul, usturoiul si oul. Asezoneaza cu sare si piper. Din aceasta compoztie formeaza chiftelute.

Aseaza chiftelutele intr-o oala termorezistenta. Toarna deasupra sosul de tomate . Acopera oala cu folie de aluminiu si da-o la cuptr pentru 10 minute.

Scoate folia de aluminiu si mai lasa oala la cuptor timp de 15 minute.

Intre timp fierbe pastele in apa cu sare. Cand sunt gata, scurge pastele.
 

Cum se servesc pastele cu chiftelute in sos tomat
 

Aseaza pastele in farfurii. Deasupra aseaza cateva chiftelute si toana si sos de tomate. Presara patrunjel tocat.

  •   2011-02-22
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.