Daca iti plac preparatele din paste, foloseste gnocchi , fasole alba si usturoi pentru o mancare gustoasa si satioasa. Preparatul poate fi servit cu o salata verde .
 

Ingrediente pentru paste cu fasole si usturoi
 

  • 1 lingura + 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 1 pachet paste gnocchi
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 1 ceapa feliata
  • ½ cana apa
  • 6 cani spanac
  • 1 cana rosii taiate
  • 1 cana fasole alba
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • ½ cana mozzarella
  • ¼ cana parmezan.
     

Cum se prepara pastele cu fasole si usturoi
 

Incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Pune pastele si lasa-le pana cand incep sa se prajeasca, in jur de 7 minute. Apoi pune-le deoparte.

Pune in tigaie 1 ligurita de ulei si adauga ceapa, apoi caleste-o la foc mediu, pentru 2 minute. Adauga usturoiul si apa. Lasa mancarea pe foc inca 4-6 minute, pana cand ceapa s-a inmuiat. Adauga spanacul si lasa-l cam 2 minute, pana incepe sa se inmoaie. Adauga rosiile, fasolea si piperul.

Adauga apoi pastele, pe urma cele doua tipuri de branza. Puen capacul si lasa mancarea pe foc pana cand branza s-a topit, iar sosul fierbe, in jur de 3 minute.
 

Cum se servesc pastele cu fasole si usturoi
 

Se servesc imediat, alaturi de o garnitura de salata verde.

  •   2011-06-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii