Pastele sunt oricand o alegere potrivita pentru o masa satioasa, alaturi de cei dragi.

Ingrediente pentru paste cu nuci si creveti

400 g paste, la alegere

200 g fasole verde

250 g creveti

250 ml smantana lichida pentru gatit

60 g nuci

4 rosii cherry

1 legatura patrunjel

50 ml brandy

3 linguri ulei de masline

1 ceapa mica

sare

piper

Cum se prepara paste cu nuci si creveti

Pune pastele la fiert, in apa clocotita cu sare si respecta instructiunile de pe pachet.

Spala crevetii in apa rece si usuca-i pe servete de bucatarie. Curata si fasolea de ate, apoi pune-o intr-o oala cu apa clcotita timp de 10 minute.

Zdrobeste nucile si pune-le la prajit in uleiul de masline, alaturi de ceapa taiata solzisori.

Aduaga peste cateva minute crevetii, potriveste de sare si piper, apoi adauga brandy, pana cand se evapora lichidul. Imediat, adauga smantana.

Peste acest sos pune pastele fierte si scurse de apa si lasa-le 2-3 minute.

Cum se servesc pastele cu nuci si creveti

Pune fasolea verde fiarta pe un platou, aseaza deasupra pastele si decoreaza totul cu verdeata proaspata si rosii cherry.

Foto: muminbloom.blogspot.com
 

  •   2012-03-26
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.