Pastele cu somon si sparanghel se prepara rapid si sunt foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele usoare, in doi.
Ingrediente pentru pastele cu somon si sparanghel
350 grame paste
125 grame sparanghel
50 grame rosii uscate tocate
250 grame somon file
20 ml suc de lamaie
250 ml iaurt
20 grame faina
5 grame coaja rasa de lamaie
25 grame unt
100 grame untisor
25 grame parmezan ras.
Cum se prepara pastele cu somon si sparanghel
Fierbe pastele in apa fierbinte cu sare. Fierbe si sparanghelul timp de 5 minute. Peste cratita in care fierb pastele aseaza o alta cratita si fierbe somonul la aburi.
Intr-o tigaie topeste untul si adauga rosiile, iaurtul si faina. Adauga si coaja de lamaie, untisorul si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc timp de 2 - 3 minute.
Scurge bine pastele si sparanghelul. Intr-un bol amesteca sparanghelul cu pastele si amestecul cu iaurt si rosii uscate. Adauga si somonul si amesteca usor.
Cum se servesc pastele cu somon si sparanghel
Pastele cu somon si sparanghel se servesc cu parmezan ras si stropite cu putina zeama de lamaie.
#paste #retete #somon #sparanghel
Paste cu somon si sparanghel
Paste cu somon si sparanghel Pastele cu somon si sparanghel se prepara rapid si sunt foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele usoare, in doi.- 2012-08-30 2012-08-30
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz