Pastele cu sos de parmezan si usturoi sunt un preparat gustos, foarte usor de facut. Ai nevoie de putin unt, smantana , sare si piper.
Ingrediente pentru pastele cu sos de parmezan
- 230 gr paste
- 1/4 cana unt
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 cana parmezan ras
- 1/4 cana sare
- 1/2 cana smantana
-
piper.
Cum se prepara pastele cu sos de parmezan
Pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Este recomandat ca pentru acest preparat sa folosesti paste sub forma de scoici . Scurge apoi bine pastele.
Pune untul intr-o tigaie si apoi adauga usturoiul si soteaza. Adauga branza rasa, apoi asezoneaza cu sare si piper. Toarna si smantana si amesteca pana cand compozitia este omogena.
Cum se servesc pastele cu parmezan si usturoi
Pune pastele in farfurii , apoi toarna sosul si amesteca bine. Poti garnisi cu o frunza de patrunjel.