Pastele cu sos de parmezan si usturoi sunt un preparat gustos, foarte usor de facut. Ai nevoie de putin unt, smantana , sare si piper.
 

Ingrediente pentru pastele cu sos de parmezan
 

  • 230 gr paste
  • 1/4 cana unt
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 cana parmezan ras
  • 1/4 cana sare
  • 1/2 cana smantana
  • piper.
     

Cum se prepara pastele cu sos de parmezan
 

Pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Este recomandat ca pentru acest preparat sa folosesti paste sub forma de scoici . Scurge apoi bine pastele.

Pune untul intr-o tigaie si apoi adauga usturoiul si soteaza. Adauga branza rasa, apoi asezoneaza cu sare si piper. Toarna si smantana si amesteca pana cand compozitia este omogena.
 

Cum se servesc pastele cu parmezan si usturoi
 

Pune pastele in farfurii , apoi toarna sosul si amesteca bine. Poti garnisi cu o frunza de patrunjel.

  •   2011-08-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii