Pastele cu sos de parmezan si usturoi sunt un preparat gustos, foarte usor de facut. Ai nevoie de putin unt, smantana , sare si piper.
 

Ingrediente pentru pastele cu sos de parmezan
 

  • 230 gr paste
  • 1/4 cana unt
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 cana parmezan ras
  • 1/4 cana sare
  • 1/2 cana smantana
  • piper.
     

Cum se prepara pastele cu sos de parmezan
 

Pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Este recomandat ca pentru acest preparat sa folosesti paste sub forma de scoici . Scurge apoi bine pastele.

Pune untul intr-o tigaie si apoi adauga usturoiul si soteaza. Adauga branza rasa, apoi asezoneaza cu sare si piper. Toarna si smantana si amesteca pana cand compozitia este omogena.
 

Cum se servesc pastele cu parmezan si usturoi
 

Pune pastele in farfurii , apoi toarna sosul si amesteca bine. Poti garnisi cu o frunza de patrunjel.

  •   2011-08-04
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.