Pastele cu vinete si feta sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru sezonul estival, cand vei gasi vinete proaspete in piete. Se servesc cu patrunjel tocat.
 

Ingrediente pentru pastele cu vinete si feta
 

300 grame paste
2 vinete
90 ml ulei de masline
125 ml supa de legume
80 grame patrunjel tocat
200 grame feta
piper.
 

Cum se prepara pastele cu vinete si feta
 

Fierbe pastele in apa cu sare. Cand sutn gata scurge-le de apa si lasa-le intr-o cratita.

Taie vinetele in felii si prajeste-le in ulei incins, cate 1 - 2 minute pe fiecare parte. Adauga peste vinete supa.

Lasa pe foc timp de 20 - 30 de minute, pana cand lichidul se evapora iar vinetele raman aurii.

Adauga patrunjelul tocat si o lingura de ulei de masline. Amesteca bine .
 

Cum se serveste pastele cu vinete si feta
 

Pe un platou aseaza pestele. Peste paste toarna compozitia cu vinete.

Peste vinete presara branza feta si asezoneaza cu piper. Pastele se mai pot servi si cu patrunjel tocat.

  •   2011-07-12
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.