Feluri principale

#paste legume #paste fresh #paste Andreea Balan #andreea balan

Paste fresh si paste cu legume, dupa reteta Andreei Balan VIDEO

Silueta Andreei Balan nu te-ar face sa te gandesti ca aceasta gateste alimente calorice! Dar iata ca adevarul este altul!

De data aceasta, Andreea Balan a ales sa le arate fanilor sai, prin intermediul vlogului personal, reteta proprie de paste.

„O sa va arat cum stiu eu sa fac pastele delicioase cu care ma tot laud de la o vreme încoace. stiu sa fac doua feluri de paste: paste fresh (pentru ca folosesc ingrediente care nu necesita caldura, aragaz) si paste cu legume, pe care le gatesc pe aragaz”, spune Andreea Balan.

Avand la dispozitie rosii cherry, sos pesto, rosii uscate, avocado, ulei de masline, branza, busuioc si ceapa, artista pregateste primul fel de paste.

Pentru varianta gatita, cantareata prepara un sos dintr-un morcov, doua cepe, o vanata, un dovlecel, ceapa verde, pesto rosu, pasta de tomate si usturoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului