Feluri principale

#paste #retete paste # paste cu branza

Paste gustoase cu trei tipuri de branza

Prepara un pranz savuros si gustos din paste cu trei tipuri de branza. Se pregatesc rapid si usor, au o aroma deosebita si sunt foarte satioase. In plus, sunt cremoase si extrem de delicioase.


Ingrediente pentru pastele cu trei tipuri de branza:

  • 375 g foi de lasagna proaspete
  • 1/2 lingurita de cimbru proaspat
  • 20g unt
  • 250 g mascarpone
  • 80 g gorgonzola
  • 1/2 cana parmezan ras fin


Cum se prepara pastele cu trei tipuri de branza:

Taie foile de lasagna in fasii late de 3 cm. Pune-le la fiert, in apa cu putina sare, pentru aproximativ 7 minute.

Scurge-le bine si lasa-le sa se raceasca putin. Intr-o tigaie neaderenta, topeste untul la foc mediu. Adauge peste el cimbru, mascarpone si lasa-le sa se topeasca, aproximativ 2 minute.

Adauga si gorgonzola, si parmezanul si mai lasa compozitia pe foc inca 2 minute. Adauga pastele si amesteca-le bine cu branzeturile. La final, condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust.


Cum se servesc pastele cu trei tipuri de branza:

Pastele cu trei tipuri de branza se servesc calde, presarate cu cimbru.

Sursa foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului