Feluri principale

#ardei #sparanghel #paste

Paste Primavera

La inceput de primavara, incearca o reteta hranitoare, colorata si gustoasa: paste Primavera .

Ingrediente pentru paste Primavera
 

  • 3 cani paste
  • 2 linguri dressing italienesc
  • 700 gr piept de pui dezosat, taiat bucatele
  • 2 dovlecei, taiati
  • 1 ½ cana sparanghel proaspat, taiat
  • 1 ardei gras rosu, taiat
  • 1 cana supa de pui
  • 100 gr branza cremoasa
  • ¼ cana Parmezan
     

Cum se prepara pastele Primavera
 

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le bine.

Incinge dressingul intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga carnea de pui si legumele si lasa mancarea sa se faca 10 minute, amestecand mereu

Toarna apoi supa de pui si adauga branza. Amesteca bine, apoi adauga si Parmezanul.

Pune pastele in tigaie, peste restul compozitiei si amesteca sa se omogenizeze. Lasa-le sa stea pe foc cam 1 minut inainte sa le servesti.
 

Cum se servesc pastele Primavera
 

Se servesc calde.

  •   2011-03-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii