Feluri principale

#pastrav #ciuperci #unt #patrunjel

Pastrav cu ciuperci

Pastravul cu ciuperci este un preparat savuros, rapid de facut. Mancarea va fi gata in jumatate de ora.

Ingrediente pentru pastrav cu ciuperci
 

  • 230 gr ciuperci proaspete, taiate
  • 6 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/3 cana faina
  • ¼ lingurita sare
  • 4 fileuri de pastrav
  • 1/3 cana smantana
  • ½ lingura suc de lamaie
     

Cum se prepara pastravul cu ciuperci
 

Pune 2 linguri de unt intr-o tigaie si soteaza in el ciupercile. Adauga apoi patrunjelul si amesteca bine. Pune compozitia intr-un recipient acoperit, sa ramana calda.

In alta cratita pune faina si sarea. Apoi da pestele prin faina si prajeste-l in doua linguri de unt.

Topeste apoi restul de unt intr-o tigaie, adauga treptat smantana si sucul de lamaie, pentru a obtine un sos.
 

Cum se serveste pastravul cu ciuperci
 

Se aseaza pe un platou ciupercile si pastravul, apoi se toarna deasupra sosul.
 

  •   2011-02-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii