Feluri principale

#pastrav #ciuperci #unt #patrunjel

Pastrav cu ciuperci

Pastravul cu ciuperci este un preparat savuros, rapid de facut. Mancarea va fi gata in jumatate de ora.

Ingrediente pentru pastrav cu ciuperci
 

  • 230 gr ciuperci proaspete, taiate
  • 6 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/3 cana faina
  • ¼ lingurita sare
  • 4 fileuri de pastrav
  • 1/3 cana smantana
  • ½ lingura suc de lamaie
     

Cum se prepara pastravul cu ciuperci
 

Pune 2 linguri de unt intr-o tigaie si soteaza in el ciupercile. Adauga apoi patrunjelul si amesteca bine. Pune compozitia intr-un recipient acoperit, sa ramana calda.

In alta cratita pune faina si sarea. Apoi da pestele prin faina si prajeste-l in doua linguri de unt.

Topeste apoi restul de unt intr-o tigaie, adauga treptat smantana si sucul de lamaie, pentru a obtine un sos.
 

Cum se serveste pastravul cu ciuperci
 

Se aseaza pe un platou ciupercile si pastravul, apoi se toarna deasupra sosul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete