Feluri principale

#peste #pastrav #faina #lamaie

Pastrav prajit in faina de porumb

Daca ai un file proaspat de pastrav , incearca o reteta simpla. Fa un pastrav prajit in faina de porumb . Foloseste un sos picant si cateva felii de lamaie.

Ingrediente pentru pastrav prajit
 

  • 4 albusuri de ou
  • ¼ cana lapte degresat
  • 2 lingurite condimente peste
  • ¾ cana faina de porumb
  • 450 gr pastrav file, taiat
  • ½ lingurite sos iute de ardei iute
  • 1 lamaie, taiata
     

Cum se pregateste pastravul prajit
 

Amesteca intr-un castron albusurile de ou, laptele, condimentele si sosul. Bate bine ouale asutfel incat sa obtii o spuma. Adauga apoi faina.
Inmoaie bine pestele in compozitia de faina, pe fiecare parte, ca sa se acopere cu aceasta crusta.

Prajeste-l apoi intr-o tigaie cu ulei incins.
 

Cum se serveste pastravul prajit
 

Se serveste pe un platou, cu felii de lamaie si sos iute pe deasupra.
 

  •   2011-02-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii