Pestele crocant cu lamaie este usor de preparat, gustos si satios. Este ideal pentru o cina usoara in familie.

Ingrediente pentru pestele crocant cu lamaie


1 legatura patrunjel tocat
200 grame faina semolina
coaja rasa de la 2 lamai
800 grame file de peste
1 ceapa rosie tocata
ulei de masline
4 rosii taiate in cubulete
10 ml otet balsamic
felii de lamaie.

Cum se prepara pestele crocant cu lamaie

Incinge gratarul. Intr-un bol amesteca patrunjelul tocat cu faina semolina si o lingurita de coaja de lamaie. Tavaleste apoi pestele prin acest amestec.

Intr-o tigaie caleste ceapa rosie timp de 2 - 3 minute. Unge gratarul cu putin ulei si adauga fileurile de peste. Lasa timp de 5 minute pe fiecare parte.

Intr-un bol amesteca ceap cu rosiile si patrunjelul. Adauga otetul balsamic si asezoneaza cu sare si piper.

Aseaza pestele pe platou. Adauga salata de rosii si felii de lamaie.

Cum se serveste pestele crocant cu lamaie

Pestele crocant cu lamaie se serveste cu salata de rosii.
 

  •   2012-09-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii