Pestele cu paprika afumata este un preparat delicios, usor de realizat si ideal pentru cinele in familie. Poti folosi orice tip de peste cu carne alba. Se serveste cu diverse garnituri din legume.
Ingrediente pentru pestele cu paprika afumata
30 ml ulei de masline
450 grame peste
faina
2 catei de usturoi
50 grame seminte de pin
20 ml vin alb
4 rosii mici taiate in cubulete
patrunjel tocat
20 grame paprika afumata
sare
piper.
Cum se prepara pestele cu paprika afumata
Curata bine pestele si taie-l in cuburi. Asezoneaza cu sare si piper si tavaleste pestele prin faina. Incinge uleiul de masline si adauga cuburile de peste. Lasa pe foc 2 - 3 minute pe fiecare parte.
Cand pestele este prajit , scoate din tigaie si transfera intr-un bol. In tigaie adauga usturoiul si caleste timp de 1 minut.
Adauga rosiile, patrunjelul, vinul alb, semintele de pin si paprika. Amesteca bine si lasa pe foc timp de 1 minut. Adauga apoi pestele prajit, amesteca incet si lasa pe foc timp de 1 minut.
Cum se serveste pestele cu paprika afumata
Pestele cu paprika afumata se serveste alaturi de diverse garnituri din legume.
#peste #retete #paprika #paprika afumata #peste cu paprika
Peste cu paprika afumata
Peste cu paprika afumata Pestele cu paprika afumata este un preparat delicios, usor de realizat si ideal pentru cinele in familie. Poti folosi orice tip de peste cu carne alba. Se serveste cu diverse garnituri din legume.- 2012-03-23 2012-03-23
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa