Pestele cu paprika afumata este un preparat delicios, usor de realizat si ideal pentru cinele in familie. Poti folosi orice tip de peste cu carne alba. Se serveste cu diverse garnituri din legume.

Ingrediente pentru pestele cu paprika afumata


30 ml ulei de masline
450 grame peste
faina
2 catei de usturoi
50 grame seminte de pin
20 ml vin alb
4 rosii mici taiate in cubulete
patrunjel tocat
20 grame paprika afumata
sare
piper.

Cum se prepara pestele cu paprika afumata

Curata bine pestele si taie-l in cuburi. Asezoneaza cu sare si piper si tavaleste pestele prin faina. Incinge uleiul de masline si adauga cuburile de peste. Lasa pe foc 2 - 3 minute pe fiecare parte.

Cand pestele este prajit , scoate din tigaie si transfera intr-un bol. In tigaie adauga usturoiul si caleste timp de 1 minut.

Adauga rosiile, patrunjelul, vinul alb, semintele de pin si paprika. Amesteca bine si lasa pe foc timp de 1 minut. Adauga apoi pestele prajit, amesteca incet si lasa pe foc timp de 1 minut.

Cum se serveste pestele cu paprika afumata

Pestele cu paprika afumata se serveste alaturi de diverse garnituri din legume.
 

  •   2012-03-23
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.