Pestele in crusta de parmezan se prepara repede si este foarte sanatos. In combinatie cu fasolea verde reprezinta o masa consistenta si energizanta. Il poti servi si cu alte legume fierte si cu parmezan ras pe deasupra. 

 

Ingrediente pentru pestele in crusta de parmezan

 

  • 100 grame pesmet
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100 grame parmezan ras
  • 10 grame de coaja rasa de lamaie
  • 10 ml ulei de masline
  • 800 grame peste file
  • fasole fiarta pentru servit
  • felii de lamaie pentru servit
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepra pestele in crusta de parmezan

 

Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul , parmezanul, coaja de lamaie, sarea si piperul. Amesteca bine. Stropeste cu putin ulei de masline. 

Unge fiecare fileu de peste cu aceasta compozitie. Aseaza apoi peste pe o tava unsa cu ulei. Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. 

 

Cum se serveste pestele in crusta de parmezan

 

Peste in crusta de parmezan se serveste cu fasole verde fiarta si felii de lamaie. Mai poti garnisi cu putin parmezan ras. 

  •   2011-02-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii