Pestele la cuptor cu lapte este o reteta usor de realizat si foarte gustoasa. De asemenea, este un preparat usor, foarte bun pentru cei care tin diete .

Ingrediente pentru peste la cuptor cu lapte
 

 

  • 700 gr file de cod
  • 1 ½ cani lapte
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare dupa gust
     

Cum se prepara peste la cuptor cu lapte
 

Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu ulei.

Spala bine fileul de peste si usuca-l cu prosoape de hartie . Aseaza apoi pestele in tava, intr-un singur strat.

Intr-un castron, amesteca sarea, piperul, ceapa, laptele si apoi unge pestele cu acest sos. Toarna deasupra lui sucul de lamaie.

Da pestele la cuptor pentru 15 minute, pana cand suprafata acestuia este ferma.
 

Cum se serveste peste la cuptor cu lapte
 

Se serveste imediat.
 

  •   2011-01-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii