Feluri principale

#pui #ghimbir #portocale

Piept de pui copt cu portocale

Pieptul de pui copt cu portocale este ideal pentru zilele de weekend, cand vrei sa gatesti ceva savuros, impreuna cu toata familia. Nu necesita mult timp pentru a sta la cuptor, insa rezultatul este deosebit. Se serveste cu diverse garnituri si cu sosul care s-a lasat in timpul prepararii.
 

Ingrediente pentru piept de pui copt cu portocale
 

 

Cum se prepara pieptul de pui copt cu portocale
 

Intr-un bol amesteca sucul de portocale, sosul de soia, sarea si ghimbirul. Aseaza pieptul de pui intr-o tava. Toarna sosul peste pieprul de pui si amesteca bine.

Da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute.
 

Cum se serveste pieptul de pui copt cu portocale
 

Pieptul de pui cu portocale se serveste cu diverse garnituri si asezonat cu o lingura din sosul in care a copt.

  •   2010-11-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii