Feluri principale

#pui #ghimbir #portocale

Piept de pui copt cu portocale

Pieptul de pui copt cu portocale este ideal pentru zilele de weekend, cand vrei sa gatesti ceva savuros, impreuna cu toata familia. Nu necesita mult timp pentru a sta la cuptor, insa rezultatul este deosebit. Se serveste cu diverse garnituri si cu sosul care s-a lasat in timpul prepararii.
 

Ingrediente pentru piept de pui copt cu portocale
 

 

Cum se prepara pieptul de pui copt cu portocale
 

Intr-un bol amesteca sucul de portocale, sosul de soia, sarea si ghimbirul. Aseaza pieptul de pui intr-o tava. Toarna sosul peste pieprul de pui si amesteca bine.

Da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute.
 

Cum se serveste pieptul de pui copt cu portocale
 

Pieptul de pui cu portocale se serveste cu diverse garnituri si asezonat cu o lingura din sosul in care a copt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului