Pieptul de pui cu otet balsamic si ciuperci este o mancare usoara si gustoasa, potrivita pentru pranz sau cina.
 

Ingrediente pentru pui cu ciuperci si otet
 

  • 4 bucati piept de pui fara os
  • 400 gr ciuperci, taiate
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 catei usturoi
  • 1/4 cana otet balsamic
  • 3/4 cana supa de pui
  • 1 frunza dafin
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingura unt
  • sare si piper.
     

Cum se prepara puiul cu ciuperci si otet balsamic
 

Da pieptul de pui cu sare si piper, apoi da-l prin faina si prajeste-l intr-o tigaie cu ulei incins cam 3 minute . Adauga usturoiul, apoi ciupercile. Tine inca 3 minute, amestecand, apoi adauga otetul balsamic, supa de pui, dafinul si cimbrul.

Acopera si lasa pe foc inca 10 minute. Pune puiul intr-o farfurie si acopera cu folie. Fierbe sosul din tigaie in continuare, neacoperit, la foc iute, in jur de 7 minute. Adauga untul si scoate dafinul.
 

Cum se serveste puiul cu ciuperci si otet balsamic
 

Pieptul de pui se serveste cu sosul de ciuperci pe deasupra.


Sursa foto: southernliving.com
 

  •   2011-12-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii