Piepul de pui cu masline verzi este o mancare usoara, cu putine calorii si usor de preparat.
Ingrediente pentru piept de pui cu masline verzi:
- 1 bucata piept de pui
- 100 de grame de ciuperci fresh taiate
- 70 de grame de sos de rosii
- 50 grame de masline verzi
- 50 grame de ceapa
- O ceasca de supa de pui
- Sare, piper si ulei de masline
Cum se prepara pieptul de pui cu masline verzi
Se pune pe gratar pieptul de pui. Se prajeste ceapa in uleiul de masline. Se adauga ciupercile, rosiile si maslinele verzi . Se adauga un praf de sare si delikat. Se adauga supa de pui peste sos. Se pune pieptul de pui peste sos si se lasa doua minute.
Cum se serveste pieptul de pui cu masline verzi
Se orneaza cu o frunza de salata si o felie de lamaie si se serveste cald.
reteta oferita de restaurantul Casa Select.