Piepul de pui cu masline verzi este o mancare usoara, cu putine calorii si usor de preparat.


Ingrediente pentru piept de pui cu masline verzi:

 

  • 1 bucata piept de pui
  • 100 de grame de ciuperci fresh taiate
  • 70 de grame de sos de rosii
  • 50 grame de masline verzi
  • 50 grame de ceapa
  • O ceasca de supa de pui
  • Sare, piper si ulei de masline


Cum se prepara pieptul de pui cu masline verzi

 

 

Se pune pe gratar pieptul de pui. Se prajeste ceapa in uleiul de masline. Se adauga ciupercile, rosiile si maslinele verzi . Se adauga un praf de sare si delikat. Se adauga supa de pui peste sos. Se pune pieptul de pui  peste sos si se lasa doua minute.

 

Cum se serveste pieptul de pui cu masline verzi

  Se orneaza cu o frunza de salata si o felie de lamaie si se serveste cald.

 

   reteta oferita de restaurantul Casa Select. 

 


  •   2009-02-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.