Pieptul de pui cu pastarnac este un preparat delicios, ideal pentru pranz sau cina. Se prepara rapid si se serveste cald cu salata.
Ingrediente pentru pieptul de pui cu pastarnac
500 grame piept de pui
8 bucati de pastarnac
200 grame bacon
50 ml ulei
400 ml vin alb
sare
piper.
Cum se prepara pieptul de pui cu pastarnac
Taie pieptul de pui in felii subtiri si bate cu ciocanul de snitele. Asezoneaza cu sare si piper. Curata pastarnacul si taie fiecare radacina in 4 bucati.
Pe fiecare felie de piept aseaza cate 2 bucati de pastarnac, ruleaza si inveleste intr-o felie de bacon.
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga rulourile. Lasa pe foc la rumenit timp de 10 minute. Transfera rulourile intr-o tava, adauga vinul si asezoneaza cu sare si piper.
Da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Cum se serveste pieptul de pui cu pastarnac
Pieptul de pui cu pastarnac se serveste cu salata de rucola si sos de lamaie.
#retete #piept de pui #pui #pastarnac
Piept de pui cu pastarnac
Piept de pui cu pastarnac Pieptul de pui cu pastarnac este un preparat delicios, ideal pentru pranz sau cina. Se prepara rapid si se serveste cald cu salata.- 2012-04-30 2012-04-30
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz