Feluri principale

#retete #piept de pui #pui #pastarnac

Piept de pui cu pastarnac

Pieptul de pui cu pastarnac este un preparat delicios, ideal pentru pranz sau cina. Se prepara rapid si se serveste cald cu salata.

Ingrediente pentru pieptul de pui cu pastarnac


500 grame piept de pui
8 bucati de pastarnac
200 grame bacon
50 ml ulei
400 ml vin alb
sare
piper.

Cum se prepara pieptul de pui cu pastarnac

Taie pieptul de pui in felii subtiri si bate cu ciocanul de snitele. Asezoneaza cu sare si piper. Curata pastarnacul si taie fiecare radacina in 4 bucati.

Pe fiecare felie de piept aseaza cate 2 bucati de pastarnac, ruleaza si inveleste intr-o felie de bacon.

Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga rulourile. Lasa pe foc la rumenit timp de 10 minute. Transfera rulourile intr-o tava, adauga vinul si asezoneaza cu sare si piper.

Da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Cum se serveste pieptul de pui cu pastarnac

Pieptul de pui cu pastarnac se serveste cu salata de rucola si sos de lamaie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului