Feluri principale

#pui #kiwi #telina #praz #lamaie #portocale

Piept de pui gatit cu kiwi

Pieptul de pui cu kiwi este un preparat special, foarte aromat. Il poti prepara atunci cand sarbatoresti un eveniment special. Se serveste ca atare, cu un pahar de vin rosu .
 

Ingrediente pentru pieptul de pui gatit cu kiwi
 

 

Cum se prepara pieptul de pui cu kiwi
 

Intr-o cratita, fierbe supa de pui. Adauga pieptul de pui si fierbe timp de 10 - 15 minute. Adauga telina si prazul si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Scoate pieptul de pui din supa.

Pe o farfurie aseaza fructele de kiwi, taiate in felii. Rade pe deasupra fructelor de kiwi coaja de la o portocala.

Intr-un bol amesteca sucul de la portocala si de la lamaie. Intr-o tigaie topeste untul si adauga zaharul. Amesteca pana cand zaharul se topeste si incepe sa se caramelizeze. Adauga sucul de lamaie si portocala si amesteca pana se incorporeaza. Lasa sosul sa fiarba pana cand cantitatea se reduce la jumatate. Adauga apoi sare si piper.

Feliaza pieptul de pui. Aseaza feliile de pui peste fructele de kiwi. Toarna pe deasupra sosul.
 

Cum se serveste pieptul de pui cu kiwi
 

Pieptul de pui cu kiwi se serveste ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete