Feluri principale

#pui umplut cu spanac #pui umplut #pui la cuptor #piept de pui #retete piept de pui

Piept de pui umplut cu spanac, o reteta usoara de vara

Vrei sa prepari o reteta gustoasa si savuroasa, perfecta in zilele caniculare de vara. Se prepara rapid, nefiind necesar sa petreci mult timp in bucatarie.

Ingrediente pentru puiul umplut cu spanac

  • 1/2 cana maioneza
  • 1 pachet de spanac
  • 70g branza feta
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 bucati piept de pui
  • 4 fasii de bacon
  • sare
  • piper

Cum se preparara puiul umplut cu spanac

Lasa spanacul la decongelat. Asezoneaza puiul cu sare si piper dupa gust.

Preincalzeste cuptorul la 190oC.

Intr-un bol incapator amesteca maioneza, spanacul, branza feta, maruntita si usturoiul pisat foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Formeaza un buzunar in fiecare bucata de pipet de pui si umple-l cu amestecul obtinut. Ruleaza o fasie de bacon in jurul pieptului de pui si fixeaza totul cu ajutorul unei scobitori.

Adauga bucatile de piept de pui intr-o tava de yena si coace totul timp de o ora.

Cum se serveste puiul umplut cu spanac

Serveste puiul alaturi de o garnitura de orez sau de o salata de sezon.

Sursa foto: tosimplyinspire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului