Ingrediente pentru puiul umplut cu spanac
- 1/2 cana maioneza
- 1 pachet de spanac
- 70g branza feta
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 4 bucati piept de pui
- 4 fasii de bacon
- sare
- piper
Cum se preparara puiul umplut cu spanac
Lasa spanacul la decongelat. Asezoneaza puiul cu sare si piper dupa gust.
Preincalzeste cuptorul la 190oC.
Intr-un bol incapator amesteca maioneza, spanacul, branza feta, maruntita si usturoiul pisat foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Formeaza un buzunar in fiecare bucata de pipet de pui si umple-l cu amestecul obtinut. Ruleaza o fasie de bacon in jurul pieptului de pui si fixeaza totul cu ajutorul unei scobitori.
Adauga bucatile de piept de pui intr-o tava de yena si coace totul timp de o ora.
Cum se serveste puiul umplut cu spanac
Serveste puiul alaturi de o garnitura de orez sau de o salata de sezon.
Sursa foto: tosimplyinspire.com