Piureul de conopida este o alternativa usoara si sanatoasa pentru piureul de cartofi. Are o aroma fina de usturoi si unt si un gust foarte bun. Are putine calorii si poate fi servit atat simplu, cat si ca garnitura pentru diverse fripturi.
 

Ingrediente pentru piureul de conopida
 


Cum se prepara piureul de conopida
 

Fierbe conopida si ustoriul in apa cu sare. Tine pe foc pana se fierbe bine, timp de 20 - 30 de minute. Cand canopida s-a fiert, ia-o de pe foc si scurge-o bine de apa. Cu ajutorul unui blender mixeaza copnopida si usturoiul.

Adauga unt, 2 linguri de ulei de masline, zer, sare si piper. Mixeaza compozitia bine, pana obtii o pasta omogena si consistenta.
 

Cum se serveste piureul de conopida
 

Piureul de conopida se serveste cald, cu putin ulei de masline si patrunjel tocat.

  •   2010-10-06
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.