Feluri principale

#mustar #smantana #morcovi #piure

Piure de morcovi

Piureul de morcovi este un preparat usor si cremos, potrivit pentru mesele celor mici. Il poti insa servi si la diverse preparate din carne.
 

Ingrediente pentru piureul de morcovi
 

 

Cum se prepara piureul de morcovi
 

Fierbe morcovii in apa cu sare, timp de 30 de minute.

Cand morcovii s-au fiert, amesteca-i cu restul de ingrediente. Amesteca bine, pana obtii consistenta dorita.
 

Cum se serveste piureul de morcovi
 

Piureul de morcovi se serveste cald. Il poti servi atat simplu, cat si ca garnitura la diverse preparate.

  •   2011-05-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii